home

contact  login
zoeken
zoeken

Toerrit door Herker- en Demervallei  

Woensdag, 15 augustus, inschrijven van 8 tot 10.30 uur in sporthal Schulen

Mountainbikers kunnen voor deze 18de editie kiezen uit afstanden van 25, 35, 45 of 60 kilometer.

Info:
Mountainbikeclub Palmzondag
0476 40 00 83
www.palmzondag.blogspot.com

i.s.m. dienst Sport

Rolstoelbasketbaltornooi met validen 

Hubo Limburg United on Wheels organiseert op zaterdag 26 augustus in samenwerking met de dienst Sport het jaarlijks rolstoelbasketbaltornooi met validen.

De wedstrijden vinden plaats van 10 tot 17 uur in sportcentrum Herkules. De toegang is gratis. Van 16 tot 19 uur kan je ook aanschuiven voor een lekkere barbecue en vanaf 12 uur kan je buiten genieten van muziek.

Inschrijven voor de barbecue of het tornooi kan bij alle leden van Hubo Limburg United on Wheels of online via www.hubolimburgunitedonwheels.be

Leren mountainbiken voor beginners en gevorderden 

De komende maanden kunnen beginners en gevorderden aan ’t Vloot aan het Schulensmeer weer leren mountainbiken. De cursus voor beginners, waarvoor er nog enkele plaatsen vrij zijn, start op zondag 9 september. Vier zondagen lang leer je tussen 9 en 12 uur alle technische aspecten van het mountainbiken. De cursus voor gevorderden start op zondag 7 oktober en loopt ook over vier zondagen, telkens van 9 tot 12 uur.
Deelnameprijs: 35 euro per cursus, cash te betalen bij de eerste les (verzekering, MTB-kaart, deelname toertocht, douches en begeleiding inbegrepen). Vooraf inschrijven via dienstsport@herk-de-stad.be is verplicht.

Org. gemeentelijke sportdiensten van Halen, Lummen en Herk-de-Stad i.s.m. Sport Vlaanderen.

 

sport