home

contact  login
zoeken
zoeken

Rolstoelbasketbaltornooi met validen  

Hubo Limburg United on Wheels organiseert op zaterdag 31 augustus in sportcentrum Herkules het jaarlijks rolstoelbasketbaltornooi met validen. De wedstrijden vinden plaats van 10 tot 17 uur en de toegang is gratis. Van 16 tot 19 uur zijn er lekkere pizza’s en vanaf 12 uur kan je buiten genieten van muziek. Inschrijven voor de barbecue of het tornooi kan bij alle leden van Hubo Limburg United on Wheels of online via www.hubolimburgunitedonwheels.be.

Voetbalbeker van Groot-Herk op zaterdag 27 juli 

De eerste elftallen van de Herkse voetbalclubs Donk, Amandina, BS Sport en Herk FC strijden op zaterdag 27 juli voor de voetbalbeker van Groot-Herk. De winnende ploeg mag zich een jaar lang de beste ploeg van Herk-de-Stad noemen. De wedstrijden vinden plaats op de terreinen van SC Donk in de Hurbroekstraat. Het tornooi wordt geopend om 13.30 uur met de partij tussen Herk FC en BS Sport. Om 15 uur volgt de ontmoeting tussen SC Donk en Amandina VC. Om 16.30 uur staat de match tussen de verliezers van de voorronde voor de derde en vierde plaats op het programma. De finale tussen de winnaars van de voorrondes wordt om 18 uur gespeeld. Kom zeker je favoriete Herkse ploeg naar de overwinning schreeuwen!

Toerrit door Herker- en Demervallei  

Op donderdag 15 augustus kunnen mountainbikers voor de negentiende keer deelnemen aan de MTB-Toerrit Herker- en Demervallei. Inschrijven kan van 8 tot 10.30 uur in sporthal Schulen, Manestraat in Schulen. Je kan kiezen uit afstanden van 30, 40, 50 en 60 kilometer.

Info
Mountainbikeclub Palmzondag
0476 40 00 83
 www.palmzondag.blogspot.com

Org. Mountainbikeclub Palmzondag i.s.m. Dienst Sport.

Leren mountainbiken voor beginners en gevorderden 

De komende maanden kunnen beginners en gevorderden aan ’t Vloot aan het Schulensmeer weer leren mountainbiken. De cursus voor beginners start op zondag 8 september. Vier zondagen lang leer je tussen 9 en 12 uur alle technische aspecten van het mountainbiken. De cursus voor gevorderden start op zondag 6 oktober en loopt ook over vier zondagen, telkens van 9 tot 12 uur.

Deelnameprijs: 35 euro per cursus, cash te betalen bij de eerste les (verzekering, MTB-kaart, deelname toertocht, douches en begeleiding inbegrepen). Vooraf inschrijven via dienstsport@herk-de-stad.be is verplicht. Inschrijven kan via www.vrijetijdherkdestad.be.

Org. gemeentelijke sportdiensten van Halen, Lummen en Herk-de-Stad i.s.m. Sport Vlaanderen.

sport