home

contact  login
zoeken
zoeken

Kleutersport tijdens de herfstvakantie 

Schoolgaande kleutertjes van drie tot en met vijf jaar (de allerjongsten moeten effectief drie jaar zijn en zindelijk voor de start van het kamp) leren op maandag 30 en dinsdag 31 oktober, telkens van 9.30 tot 11.30 uur, enkele basistechnieken van de turnsport aan. Dankzij de goede begeleiding van Dasfun Herk-de-Stad komen ook andere motorische vaardigheden zoals klimmen, evenwicht en rollen aan bod.

Deelnameprijs: 10 euro, inclusief verzekering, deelnamebrevet en aandenken.

Inschrijven via www.herk-de-stad.be/kleutersportkampherfst

Wandelvoetbal voor senioren 

Vanaf dinsdag 19 september wordt er voor senioren aan Sportcentrum Herkules iedere dinsdag (behalve tijdens schoolvakanties en op feestdagen) van 14 tot 15 uur een initiatiereeks wandelvoetbal georganiseerd. Wandelvoetbal is een variant van voetbal waarbij de regels aangepast zijn aan de doelgroep van de senioren. De meest opvallende regel daarbij is dat het verboden is om te lopen. Ideaal voor actieve senioren, die op een aangename en verantwoorde manier een teamsport willen beoefenen.
Deelnameprijs: 10 euro voor tien beurten, verzekering inbegrepen. Eerste proefles gratis.
Inschrijven via www.herk-de-stad.be/wandelvoetbal

Yoga voor senioren 

Vanaf woensdag 20 september kan je als senior iedere woensdag (behalve op feestdagen en tijdens schoolvakanties) van 10 tot 11 uur in Sportcentrum Herkules terecht voor yoga.

Voelen je gewrichten stram en stroef aan? Ervaar je nek- en rugklachten? Heb je last van onrustige gedachten? Dan is yoga misschien iets voor jou. Yoga helpt om, ook op oudere leeftijd, lichaam en geest in balans te brengen. De houdingen kunnen prima aangepast worden aan ieders capaciteiten.

Deelnameprijs: 25 euro voor tien beurten, verzekering inbegrepen. Eerste proefles gratis.

Inschrijven via www.herk-de-stad.be/yoga

sport