home

contact  login
zoeken
zoeken

Kijk! Ik fiets! 

Woensdag 29 mei van 13.30-15.30 uur of op zaterdag 1 juni van 13-15 uur in sportcentrum Herkules

Met hulp van een ervaren monitor en één ouder-begeleider leren kinderen vanaf drie tot zeven jaar (die reeds vlot zijn met een loopfiets of een fiets met steunwieltjes) in twee uren tijd fietsen op twee wielen!

Inschrijving vanaf 1 maart a.s. via www.vrijetijdherkdestad.be

i.s.m. Sportregio West-Limburg en Sport Vlaanderen.

Smikkeltochten op zondag 23 juni 

Zondag 23 juni – vanaf 13 uur met start en aankomst op de speelplaats van de Sint-Martinusscholen, campus Amandina (ingang via Oude Tramweg)

Koop een deelnamekaart voor de Smikkeltochten ten voordele van Kom op Tegen Kanker en maak je keuze uit een fietstocht van 25 kilometer of van 50 kilometer, gespekt met lekkere smikkelhapjes en -drankjes onderweg en op de eindstop. 

Fietsafstand 25 km: 2 tussenstops en 3 smikkels. Fietsafstand 50 km: 3 tussenstops en 4 smikkels.

Starten kan tussen 13 en 14.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in Sportcentrum Herkules, De Markthallen, De Cirkel, het gemeentehuis en bij de Herkse wielertoeristenclubs. Kaarten in voorverkoop kosten 8 euro per volwassene en 2 euro voor kinderen tot veertien jaar. De voorverkoop loopt tot woensdag 19 juni. Het aantal deelnemers is beperkt tot 500 fietsers. Aan de kassa betaal je als volwassene 10 euro en kinderen 2 euro.

Sport Overdag voor senioren 

In Sportcentrum Herkules kan je als senior wekelijks deelnemen aan ‘Sport Overdag’ voor senioren en dit op maandagen, woensdagen en donderdagen.

Elke maandag van 9.45 tot 10.45 uur: onderhoudsgymnastiek onder begeleiding van een lesgever.

Elke woensdag van 10.30 tot 12 uur: recreatief en vrijblijvend ‘vonetbal’ (een combinatie van volley- en netbal) zonder begeleiding. 

Een tienbeurtenkaart kost 20 euro (verzekering inbegrepen) en is zowel geldig voor de onderhoudsgymnastiek op maandagen als het vonetbal op woensdagen. Geïnteresseerden mogen de eerste keer gratis meedoen.

Elke donderdag vanaf 13.30 uur: curvebowls

Een tienbeurtenkaart voor het curvebowlen kost 10 euro. Geïnteresseerden mogen de eerste keer gratis deelnemen.

sport