home

contact  login
zoeken
zoeken

Speelpleinwerking Kameleon 

Van ma 1 juli t.e.m. ma 12 augustus 2019, elke weekdag van 13 tot 17.30 uur.

Voor kinderen die dagelijks willen spelen en ravotten met leeftijdsgenootjes is er de hele zomer lang Speelpleinwerking Kameleon. Alle pleinactiviteiten vinden plaats op Campus Ursula van de Sint-Martinusscholen (Diestersteenweg 5). Bij mooi weer wordt er buiten gespeeld. Bij slecht weer kan er binnen gespeeld worden.

De kinderen worden opgedeeld in vier leeftijdsgroepen:

Biebels (3 tot 5-jarigen), Gabbers (6 tot 8-jarigen), Tieners (9 tot 11-jarigen) en de Toppers (12 tot 15-jarigen). Iedere leeftijdsgroep beschikt over eigen animatoren. Kinderen moeten effectief drie jaar en zindelijk zijn!

De kostprijs bedraagt 2,50 euro per dag.  Daarvoor krijgt je kind een drankje, een vieruurtje en is je kind verzekerd.

Inschrijven?

Inschrijven doe je door de medische fiche ingevuld mee te brengen op de eerste dag dat jouw kind naar het speelplein komt (ook als je kind het jaar voordien reeds naar Kameleon is geweest).

Online inschrijven kan via www.spwkameleon.be. Breng zeker een ondertekende versie van de medische fiche en speelregels mee op de eerste dag dat jouw kind komt.

Dan kan je hier online inschrijven of de documenten downloaden die je op de eerste dag ingevuld moet meebrengen.

Kinderen die voor het eerst in de zomer naar Speelpleinwerking Kameleon komen, moeten de medische fiche ingevuld meebrengen.

Meer info :

Gsm: 0478 41 97 97  (bereikbaar tijdens de Speelpleinwerking van 10 tot 18 uur)
E-mail: spwkameleon@gmail.com 
Facebook: Speelpleinwerking Kameleon

Op maandag 1 juli 2019 wordt de zomervakantie afgetrapt met een grote startdag van 13.00 tot 17.30 uur aan sportcentrum Herkules.

Speelpleinwerking