home

contact  login
zoeken
zoeken

Ontdek de speelkaart en verdien kortingen voor Kapitein Winokio! 

De speelkaart geeft een mooi overzicht van alle kindvriendelijke plaatsen en verenigingen die er zijn in Herk-de-Stad. Het opzet van deze kaart is om al die leuke plaatsen te ontdekken.

Dit kan onder andere aan de hand van een stempelkaart die op de speelkaart staat. Er zijn vier opdrachten op vier verschillende locaties: sporthal Herkules, Dienst Toerisme, Bibliotheek en De Markthallen. Als je een opdracht tot een goed einde brengt, verdien je een stempel. Bij een volle stempelkaart, krijgen Herkenaren exclusief(!) 5 euro korting voor de voorstelling van Kapitein Winokio op zaterdag 2 november om 16 uur in De Markthallen!

Een tip: doe als laatste de opdracht in De Markthallen en koop dadelijk je tickets voor Kapitein Winokio met korting! Tickets met korting kan je immers niet online kopen. Eén volle stempelkaart per gezin is voldoende.

De speelkaart wordt vanaf zaterdag 4 mei verdeeld op de Prieeltjesfeesten in het Olmenhof of op bovenstaande vier locaties vanaf maandag 6 mei.

Actie geldig tot en met 1 juli 2019 zolang de voorraad strekt.

Fruitsappenfuif met leuke beats en sapjes 

Ook dit jaar is er een fruitsappenfuif voor alle kinderen van het vierde t.e.m. het zesde leerjaar. De dienst Jeugd zorgt voor de juiste beats en sapjes. Het eerste drankje is gratis. Daarna betaal je 1 euro per consumptie. Alle fuifgangers zijn welkom op vrijdag 21 juni tussen 20 en 22 uur in De Markthallen. Inschrijven voor 20 juni via www.vrijetijdherkdestad.be

activiteiten jeugd