home

contact  login
zoeken
zoeken

Cursussen 

Voor elke cursus moet je minstens een week vooraf ingeschreven worden.

Kooklessen

Vrijdag 23 maart en 20 april om 13.30 uur

Kostprijs: 7,50 euro (inclusief ingrediënten).

 

Bloemschikken
dinsdag 27 maart en 17 april om 13 uur

Het te maken bloemstuk is vooraf te bezichtigen op foto.

Kostprijs: 5 euro

Smartphone beginners
Dinsdag 20 februari (Android systemen) – 17.15 uur in De Cirkel
Donderdag 22 februari (Apple systemen) – 17.15 uur in De Cirkel

Gebruik jij je smartphone ook alleen maar om te bellen en te sms’en? Wil je graag wat meer uit je toestel halen? Je leert tijdens deze les het aanraakscherm te gebruiken, surfen en e-mailen, apps downloaden en installeren, foto’s maken, …Er zijn aparte cursussen voor Android en Apple, iedereen werkt in de les met zijn/haar eigen toestel. Vergeet vooral je lader niet mee te brengen.

Deelnameprijs: 5 euro

Smartphone gevorderden

Dinsdag 6 maart (Android systemen) – 17.15-19.15 uur in De Cirkel
Donderdag 8 maart (Apple systemen) – 17.15-19.15 uur in De Cirkel

Whatsapp, Waze, Stocard, Buienradar, Bancontact app, Payconiq, … Klinken deze apps bekend in je oren maar weet je niet hoe je ze moet gebruiken? Of ken je ze niet en wil je graag wat meer te weten komen over deze apps? Je wordt tijdens deze infosessie wegwijs gemaakt in de wereld van de apps en je leert hoe je ze kan gebruiken. Er zijn aparte cursussen voor Android en Apple. Iedereen werkt in de les met zijn of haar eigen toestel. Vergeet vooral je lader niet mee te brengen.

Deelnameprijs: 5 euro

Verlaag je cholesterol door de juiste voeding

Dinsdag 24 april – 13.30 in De Cirkel

Is je cholesterolgehalte te hoog of wil je te hoge waarden vermijden? Dan kan de juiste voeding zeker helpen. Je krijgt info over de invloed van voeding op je cholesterol en concrete tips waarmee je thuis aan de slag kan. Zo krijg je een goed zicht op hoe voeding een ondersteunende rol kan spelen in het beheersen van je cholesterol.

Gratis deelname.

i.s.m. Vormingplus

Muziek op internet
Donderdag 24 mei van 17.15 tot 19.15 uur in campus Amandina, gebouw D (Veearts Strauvenlaan)

Muziek streamen, wat is dat? Via welke websites kan je muziek van internet op je pc zetten? Wat is radio via internet en welke zenders kan je online vinden? Muziek downloaden, welke sites kan je gebruiken om muziek te downloaden, betalend of niet, legaal of niet? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens deze cursus en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag.

Opgelet: maximum 11 deelnemers.

Deelnameprijs: 5 euro

 

De cirkel