home

contact  login
zoeken
zoeken

Willy Sommers 

Donderdag 14  mei 2020

‘7 anjers, 7 rozen’ in de jaren ’70. ‘Van Tranen in de regen’ tot ‘Als een leeuw in een kooi’ in de jaren ’80. En Willy Sommers’ gloriedagen en echte topmomenten moeten dan nog komen en duurt de jaren ’90 lang, met ongetwijfeld nog veel meer, maar zeker méér dan Tien om te Zien.

Het Erfgoed van Willy Sommers kent immers geen onderbreking in die laatste jaren van vorige eeuw. Vrijgezelle Willy, de womanizer van de nineties, kijkt Wendy Van Wanten hitgewijs eens diep in haar ogen. Op televisie, in de hitparade en op het podium bereikt Willy een hoogtepunt dankzij een stoet dames in nummers als ‘Ergens is er iemand’, ‘Barbara’, ‘Buona Notte’ en ‘Een vrouw zoals jij’, ‘Met mijn ogen dicht’, ‘Een beetje verliefd’ of ‘Mooie vrouwen’ etc...

De jaren ’90 zijn Willy’s decennium van de vrouw. En van Tien om te zien? Jazeker! Maar ook van ‘Hartenbreker’ of ‘Een liedje op de radio’. En vooral, van één weergaloze Willy Sommers om te horen, straks met Erfgoed 1991-2001 op jouw podium.

Muziek – grote zaal – zittend publiek
Tickets: VVK 23 euro – kassa: 25 euro
Aanvang om 20.15 uur

i.s.m. vzw De Nieuwen Dinges

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.