home

contact  login
zoeken
zoeken

Snakes in Exile 

Zaterdag 20 oktober 2018 - 20.30 uur                                 

25 years of Irish Folk

Hou je van de opzwepende ritmes en melodieën, de gevoelige ballades en vocale harmonieën van de Keltische muziek? Maar ontdek je even graag nieuwigheden van eigen bodem?

Snakes in Exile, vierkoppige band met thuisbasis in Limburg, brengt al 25 jaar een Keltische punch van eigen werk, Ierse en Schotse traditionals en frivool bewerkte covers uit verschillende genres.

Hun muzikale omzwervingen brachten hen van doorrookte bruine kroegen (toen dat nog mocht) in binnen- en buitenland tot gerenommeerde festivals als Dranouter en het Cambridge folkfestival.

Gitaar, accordeon, bas en drums. En vier stemmen, multi-inzetbaar van solo zang tot vierstemmige a capella bewerkingen.

Voor deze gelegenheid ligt de nadruk op het verfijndere werk van Snakes in Exile, wordt drum vervangen door percussie, en wordt de ‘wall of sound’ omgetoverd in een oorstrelend melodieus landschap. Met Snakes in Exile waan je je voor één avond in het gezellige Ierse plaatsje Herk-de Stad.

Locatie: armonielokaal, Guldensporenlaan 28, 3540 Herk-de-Stad (Parkeren op de markt, ingang via Chiro steegje)
zittend publiek, ongenummerd (let op: slechts 100 plaatsen!)

Tickets: VVK 12 euro – kassa: 14 euro  - <18 j: 8 euro
Bestel je tickets hier.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.