home

contact  login
zoeken
zoeken

Kapitein Winokio 

Zaterdag 2 november 2019 - 16 uur
15 jaar handjes draaien

“Lang zal hij leven, lang zal hij leven!”
Kapitein Winokio viert 15 jaar Handjes Draaien, koekebakkevlaaien,… windjes laten en vooral: 15 jaar liedjes zingen. Overal vindt hij liedjes en zingt ze samen met Mevrouw de Poes en zijn muziekmatrozen. Hij staat op - zingt een liedje, poetst zijn tanden - zingt een liedje, eitje ontbijtje - een liedje, varen - een liedje, … Voor àlles verzint onze Kapitein een melodietje. Jij kan dat ook! Zing maar mee. Op elk moment, elke dag, met een frons of een blije lach. Met altijd één boodschap voor ogen: Pluk de dag!
Kom, zing, dans, lach en vier met ons mee!

Familie 3+ – grote zaal - zittend publiek

Tickets: 12 euro / 1 euro korting met gezinsspaarkaart van de Gezinsbond

Exclusief voor de Herkenaren: verdien 5 euro korting per gezinslid via de speelkaart. Actie geldig tot en met 1 juli 2019 zolang de voorraad strekt. Alle info op www.herk-de-stad.be/speelkaart.

Aanvang om 16u00 uur
Deuren open: 15u45 uur

Met dank aan Gezinsbond Herk-de-Stad en Gezinsbond Berbroek-Schulen

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.