home

contact  login
zoeken
zoeken

Iwein Segers 

Zaterdag 20 april 2019 - 20.15 uur

Eindelijk professioneel

Iets meer dan acht mensen vroegen er naar en volgend jaar is het zo ver.

EINDELIJK PROFESSIONEEL

De nieuwe komische voorstelling van Iwein Segers.

Nu ook voor de grote massa ...
en omdat iedereen recht heeft op werk.

Na het verlies van zijn moeder, twee vrienden, zijn job en zijn hond belandde hij onvermijdelijk en wars van de trends (!) in een depressie en burn-out. Op de koop toe blijkt hij ook hoogsensitief te zijn. Opmerkelijk gegeven is dat zijn libido hier niet onder te lijden had. Maar niet alleen dat hield hem overeind… Iwein is vast besloten om zijn plaats terug in te nemen. Deze keer voor echt. Harder, doch sympathieker dan ooit. Met de plechtige belofte het nu professioneel aan boord te leggen. Zodat hij en zijn manager genoeg geld verdienen om hun kinderen eten te geven en één per jaar op vakantie te gaan. En om eens goed te lachen natuurlijk, want dat is precies al lang geleden.

Humor – grote zaal – zittend publiek (scène sur scène, let op: slechts 50 plaatsen!)
Tickets: VVK 15 euro – kassa: 17 euro  - <18 j: 8 euro

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.