home

contact  login
zoeken
zoeken

Familievoorstelling ‘De kleine Vuurtorenwachter, een uitgelicht verhaal’ (4+)  

Zondag 8 maart 2020 - 15.00 uur
door Valentijn Productiehuis (NL)

Stel je voor dat je opa vuurtorenwachter is en dat je iedere dag in de vuurtoren mag zijn. De opa van Sylke weet alles over schepen, de sterren, de zee en verre einders. Wanneer opa dood gaat, mag Sylke op de vuurtoren passen. Maar dan gebeuren er plotseling wonderlijke dingen. Het lijkt wel alsof Sylke een opdracht krijgt, maar van wie? Hij moet de zee op, een reis maken naar het koude noorden, maar waarom? Heeft het met zijn opa te maken? En wat wil die walvis van hem?

 

De kleine vuurtorenwachter gaat over afscheid nemen, liefde en moed en wordt verteld met woorden, schaduwen en schimmen in een grote witte tent waar op geprojecteerd wordt.

Familie 4+ – grote zaal – zittend publiek, ongenummerd (max. 80 personen!)
Tickets: 8 euro / 1 euro korting met gezinsspaarkaart van de Gezinsbond
Aanvang om 15 uur

Met dank aan Gezinsbond Herk-de-Stad en Gezinsbond Berbroek-Schulen

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.