Tweelicht & Zoon 

Zondag 24 februari 2019 - 15 uur                                                               

Alleendje, familievoorstelling van vijf tot negen jaar

Sterke bewerking van het sprookje 'Het Lelijke Eendje' van H.C Andersen. De muziek wordt live gespeeld door de Koninklijke Harmonie Sint-Martinus en gezongen door het kinderkoor In Dulci Jubilo.

Ireentje is geboren in een bakske vol met schone eendjes. Het wil toch weer lukken zeker: zij is de lelijke eend in de bijt. Wat een scheldpartijen zo’n eendje dan allemaal naar haar kop krijgt! Ireentje haat spiegels. Ze is verdrietig, eenzaam, boos op de hele wereld (soms), zich voortslepend en ploeterend door de modder van het bestaan. Alleen Miguel, de ‘ruftige’ reiger, kan haar af en toe laten lachen. Zal Jenny’s familie haar ooit aanvaarden zoals ze is?

Een voorstelling vol spiegels, over zien en vooral willen zien, over wat schoon is en wat lelijk. Over groepsgeest, erbij horen, ‘zondeschapen’ en zwarte eendjes. Over persoonlijkheid in een vaak ‘elleendig’ bestaan. Een prachtige voorstelling waar het spelplezier van afdruipt en zowel jong als oud ‘pakt’.

Spel en leadzang: Jolijn Antonissen, Jos Dom, Johan De Paepe

Familie – grote zaal – zittend publiek
Tickets: 8 euro (incl. een drankje) – 1 euro korting met gezinsspaarkaart van de Gezinsbond

Bestel je tickets hier.

i.s.m. Koninklijke Harmonie Sint-Martinus en kinderkoor In Dulci Jubilo
Met dank aan Gezinsbond Herk-de Stad en Gezinsbond Berbroek-Schulen

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.