The Scabs (try-out) 

Donderdag 10 januari 2019 - 20.15 uur

Forty years

De Boemel in Scherpenheuvel, het zegt je waarschijnlijk niets, maar het was de jeugdclub waar de vroegste versie van The Scabs veertig jaar geleden hun eerste concert speelden.

Vandaag is de beste rockband van het land meer levend dan ooit! Na veel successen en een paar sabbatjaren staan The Scabs er in 2019 opnieuw in een ijzersterke bezetting: Guy Swinnen, Frankie Saenen en Willy Willy worden voor deze tour bijgestaan door Patrick Cuyvers (keys), Geert Schurmans (bass) en David Piedfort (guitar/vocals).

In de zomer van 2018 wordt een jubileumtournee langs de festivals ondernomen. In het voorjaar van 2019 volgt een theaterluik met als toepasselijke titel ‘The Scabs – Forty Years’.

Omdat de theatertournee ‘Unplugged Power Off’ hen in 2017 zo goed is bevallen, maar vooral omdat ze er zin in hebben. Zin om alle hits, alle publieksfavorieten met overgave te brengen voor hun publiek.

Van debuuthit ‘So Called Friends’ over ‘Stay’ en ‘Hard Times’ tot ‘Robbin’ the Liquor Store’, ‘She’s Jivin’’ en ‘Turn it Up’.

En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het worden wederom rockshows die geen fan wil missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto.

Dé jubileumtournee van het jaar.

Muziek – grote zaal – zittend publiek
Tickets: VVK 23 euro – kassa: 25 euro

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.