The Doors in Concert (NL) 

Zaterdag 28 september 2019 - 20.15 uur

FIfty Years of Sex and Daith

The Doors waren berucht vanwege hun energieke en onvoorspelbare live shows, vooral door de charismatische Jim Morrison. The Doors in Concert nemen je mee naar de hoogtijdagen van de band eind jaren ’60 met nummers als ‘Light my Fire’, ‘Love her Madly’, ‘L.A. Woman’ en ‘Riders on the Storm’.

De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, door het gebruik van oude Fenderversterkers en originele microfoons.

Ga terug in de tijd met The Doors in Concert, een beklijvende hommage aan de psychedelische rock band.

Muziek - grote zaal – staand publiek
Deuren: 20.00 uur
Aanvang: 20.15 uur
Tickets VVK: 15 euro - Kassa: 17 euro (cultuurcheques mogelijk)
<18 j: 8 euro 

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.