home

contact  login
zoeken
zoeken

Buurman solo 

Zaterdag 19 oktober 2019 - 20.15 uur
Einzelgänger

Eén man.
Een gitaar,
en een hoop verhalen.

Einzelgänger is de eerste solo -voorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt. Waar Dans en Dwaal vurig was, en dansbaar, stript Verdickt nu in Einzelgänger alles, tot enkel de essentie overblijft. Liefde in verschillende gedaanten. Eindes met een nieuw begin. Op zoek naar de barst. De barst waarlangs het licht naar binnen komt. (L.Cohen)

Tijdens de voorstelling wisselt Verdickt nummers uit het nieuwe album Einzelgänger (release: najaar 2019) af met ouder werk: London Stansted, soms ben jij de zon en ik de maan, Rocky, Pruimelaar, Zo voorbij of Bladeren van goud, ... Einzelgänger. Autobiografisch, zoals steeds. Niet eenzaam, 
maar alleen.

Muziek – grote zaal – zittend publiek
Tickets: VVK 15 euro – kassa: 17 euro (cultuurcheque mogelijk) - <18 j: 8 euro
Aanvang om 20.15 uur

Bestel je tickets hier.

Er zijn vanaf 19.30 uur nog tickets verkrijgbaar aan de kassa, ook als het online ticketsysteem aangeeft dat de voorstelling uitverkocht is.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.