home

contact  login
zoeken
zoeken

Werken in uitvoering 

Nieuwbouw kinderopvang De Speeldoos 

Op maandag 4 december starten de werken voor de nieuwbouw van de buitenschoolse kinderopvang ‘De Speeldoos’. Het nieuwe gebouw voor 120 kinderen komt op de hoek van de Lazerijstraat en de Trompetweg. Het gaat om een gebouw in L-vorm met daarin onder meer drie grote ruimtes voor drie leefgroepen, een aparte motorische ruimte, een kleine keuken, kantoren voor het personeel en een vergaderzaal. Buiten wordt een speelplaats van 500 vierkante meter aangelegd, waarvan een gedeelte overdekt. De werken duren vermoedelijk tot begin 2019.

De aannemer heeft beslist om al te starten met enkele voorbereidende werken. Uit veiligheidsoverwegingen werd daarom vandaag de geplande omleiding al ingevoerd. De bestaande doorgang voor fietsers en voetgangers werd afgesloten.

Een omleiding via de Silverijserstraat en de Diestsesteenweg wordt aangegeven. De exacte omleiding vind je op het plannetje. Het gemeentebestuur doet in samenspraak met de bouwfirma alles om de overlast te beperken. Alvast onze excuses voor het eventuele ongemak.

Openbare werken