home

contact  login
zoeken
zoeken

Nieuwe dienstregeling voor De Lijn in Herk-de-Stad 

De Lijn Limburg heeft sinds 30 oktober een nieuwe dienstregeling die beter afgestemd is op de schooluren en op de situatie op de weg. Een beknopt overzicht van de wijzigingen voor Herk-de-Stad.

5 Hasselt - Nieuwerkerken - Sint-Truiden

De dienstregeling van lijn 5 is aangepast aan de situatie op de weg en wordt alvast afgestemd op de treinuren, die in december wijzigen. Een aantal ritten komt enkele minuten vroeger of later aan de haltes. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie. Aan Hasselt Station vertrekt deze lijn voortaan aan perron 11.

30 Sint-Truiden - Herk-de-Stad - Lummen – Beringen en 30 Stevoort Herk-de-Stad (schoolbediening)

Enkele haltes krijgen een nieuwe naam. De halte Herk-de-Stad T.l. Amandina wordt Herk-de-Stad Campus Amandina, de halte Herk-de-Stad Gemeenschapsschool wordt Herk-de-Stad Herckerhof. Op schoolvakantiedagen wijzigt de dienstregeling van rit 4, vertrek aan halte Herk-de-Stad Markt om 7.31 uur.

35c Hasselt - Diest / Tessenderlo

Enkele haltes krijgen een nieuwe naam. Kuringen Herckenrode Abdij wordt Kuringen Herkenrode Brug en Herk-de-Stad Gemeenschapsschool wordt Herk-de-Stad Herckerhof. Op schooldagen vertrekken de ritten 21, 23, 41 en 33 aan Herk-de-Stad Klooster 10 minuten later. Dat is dus om 12.40 uur, 12.40 uur, 16.15 uur en 17.05 uur.

Meer info: www.delijn.be