home

contact  login
zoeken
zoeken

18de Bloemen- en plantenbeurs op zondag 2 april 

De Herkse bloemen- en plantenbeurs is dit jaar aan zijn achttiende editie toe. Op zondag 2 april kan je van 10 tot 17 uur op de Markt terecht voor ongeveer 500 lopende meter aan standen.

Een 50-tal standhouders zullen van de partij zijn. Zij staan garant voor uiteenlopende keuzes aan bloemen en planten waaronder vaste planten, éénjarigen, heesters, struiken, buxus, kruiden, bloembollen en andere bijzondere tuinplanten.

De Herkse bloemen- en plantenbeurs heeft meer te bieden dan alleen maar bloemen en planten. Zo zijn er ook standhouders met tuingerief, natuurproducten, tuinbeelden, tuinomheiningen en tuinmeubelen. Ook als je geïnteresseerd bent in kruiden en natuurproducten zoals zepen en honing is deze beurs een absolute aanrader. Verder leer je op de beurs alles over hoe compostbakken en wormenbakken te gebruiken.

Kom dus zeker op de Herkse bloemen- en plantenbeurs de lentekriebels opsnuiven en genieten van heerlijke bloemen- en kruidengeuren! De toegang is volledig gratis. Meer informatie krijg je via tel. 013 38 03 37 of sonia.gemis@herk-de-stad.be.