home

contact  login
zoeken
zoeken

De bordeaux huisvuilzak wordt grijs 

Vanaf dit jaar introduceert Limburg.net een nieuwe huisvuilzak. De nieuwe zak heeft een grijze kleur en een wavetop-sluiting. De nuttige inhoud van de zakken blijft even groot, maar ze moeten wel anders gesloten worden en de kleur is grijs.

De bordeaux huisvuilzakken mag u blijven gebruiken

Misschien heeft u nog een rol bordeaux zakken met oude sluiting? De bordeaux huisvuilzakken met de sluitstrip mag u blijven vullen en buitenzetten voor ophaling. Check even uw kast waar u de huisvuilzakken bewaart. Gebruik eerst uw bordeaux zakken vooraleer u de grijze huisvuilzakken vult.

Hoe de nieuwe zak toeknopen?

Zie afbeeldingen als bijlage)

Uw quotum huisvuilzakken 2020

Elk gezin dat op 1 januari 2020 gedomicilieerd is in Herk-de-Stad betaalt een afvalbelasting aan Limburg.net voor de inzameling en de verwerking van het afval. In dat bedrag zit een hoeveelheid huisvuilzakken vervat, die u kunt afhalen in een van de verschillende afhaalpunten. Het aantal hangt af van de gezinstoestand op 1 januari 2020.

Waar kunt u uw quotum huisvuilzakken 2020 afhalen?

In het stadhuis, dienstencentrum De Cirkel of bij de lokale handelaars kunt u van 10 februari 2020 tot en met 31 december 2020 uw huisvuilzakken gaan afhalen.